nieuws

Fameuze Freddy’s Bar in Hotel De l’Europe weer open

Hotel

Freddy’s Bar in het vijfsterrenhotel De l’Europe in Amsterdam heeft haar deur weer geopend voor het publiek. De bar was jarenlang een van de favoriete locaties van wijlen Freddy Heineken en stond in de stad bekend als een van de beste bars van Amsterdam.

Fameuze Freddy’s Bar in Hotel De l’Europe weer open

De deur met zicht op het Rokin en het Muntplein is sinds kort weer open voor het publiek. In de ruimte bevindt zich een fraaie ruime bar met Heineken-bier op de tap. Achter in Freddy’s Bar is een grote, luxe rookruimte gemaakt.

De heropening van de fameuze bar valt samen met de algehele opknapbeurt van het hotel. In vijftien maanden tijd ging het vijfsterrenhotel voor totaal 34,6 miljoen euro op de schop.

Momenteel legt de gemeente de laatste hand aan de Nieuwe Doelenstraat waaraan het hotel en de openingsdeur van Freddy’s Bar is gevestigd.

Tip

Reageer op dit artikel