nieuws

Kantoorreuzen uitgedaagd om werkplekken te delen

Hotel

Diverse aanbiedingers van flexwerkplekken zoals Postillion Hotels en Seats2Meet.com willen dat er in ons land eind 2012 meer dan één miljoen medewerkers flexibel moeten kunnen werken. Ze werken hierbij samen met vijftig Nederlandse beeldbepalende werkgevers zoals banken, verzekeraars en andere kantoorreuzen.

Kantoorreuzen uitgedaagd om werkplekken te delen

De zogeheten beeldbepalende wergevers worden hierbij uitgedaagd om werkplekken te delen, zodat de veelal zelfstandig professionals nog beter hun werk kunnen doen.

Tijdens de heropening van het Postillion Hotel in Bunnik overhandigden Swunghouse, Regus, Postillon Hotels en Seats2Meet.com een ‘cheque’ van 250 werkplekken per dag aan de vijftig Nederlandse beeldbepalende werkgevers (de B50).

Doelstelling daarbij is dat de B50 deze 250 nieuwe werkplekken per dag verdubbelt. Ronald van den Hoff van Seats2Meet.com laat gelijktijdig in een interview in Misset Horeca weten dat vergaderen op kantoorlocaties de doodsteek is voor vergaderen in hotels.

Reageer op dit artikel