nieuws

Mediterraan restaurant in WestCord Hotel op Ameland

Hotel

WestCord Hotel Noordsee op Ameland heeft een nieuw restaurant geopend. Het gaat om een mediterraan restaurant dat onder leiding staat van de in Marbella wonende Italiaan Vincenzo Frangiamore.

Mediterraan restaurant in WestCord Hotel op Ameland

Zuidelijke invloeden op het noordelijke Ameland, zo laat WestCord in een persschrijven weten. Het restaurant Vincenzo moet een vleugje Zuid-Europa toevoegen aan het Amelander palet.

Frangiamore werkte onder andere bij Hilton en was eigenaar van restaurant Gattopardo in Amsterdam. De momenteel in het Spaanse Marbella wonende Italiaan wil Ameland culinair verrassen met Mediterrane smaken met een Amelander knipoog.

Naast een nieuw restaurant en een nieuwe chef-kok heeft het hotel ook een nieuwe manager. Etty van der Veer is aangesteld als general manager. Van der Veer is afkomstig van het naastgelegen eiland Schiermonnikoog, waar ze hotel Graaf Bernstorff jarenlang heeft geëxploiteerd.

WestCord Hotel Noordsee is onderdeel van WestCord Hotels BV, een hotelgroep van Harry en Jennifer Westers met hotels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Delft, Vlieland, Ameland en Terschelling.

Reageer op dit artikel