nieuws

Robert-Jan Woltering terug naar Sofitel The Grand

Hotel

Robert-Jan Woltering keert terug als general manager naar het Sofitel The Grand in Amsterdam. Hij nam daar in maart afscheid omdat hij een nieuwe uitdaging aan zou gaan in Thailand waar hij een nieuwe te openen vijfsterrenhotel van Sofitel zou gaan leiden. Deze plannen zijn nu teruggedraaid.

Robert-Jan Woltering terug naar Sofitel The Grand

‘Strategische heroverwegingen maken echter dat deze benoeming is gecancelled,’ zo laat Sofitel weten in een persverklaring. ‘Tot zijn plezier blijft Woltering voorlopig in zijn thuisland gevestigd en zal hij zich verder wijden aan het nog beter op de kaart zetten van het door hem zo geliefde Sofitel Legend The Grand Amsterdam,’ aldus het bericht.

Robert-Jan Woltering is zelf niet bereikbaar voor commentaar. Ook bij The Grand kon MissetHoreca (nog) niemand bereiken voor een toelichting op de terugkeer van Woltering.

Reageer op dit artikel