nieuws

Zeeuws hotel De Kamperduinen wil uitbreiden

Hotel

AHotel De Kamperduinen in Kamperland wil graag uitbreiden. Het nieuwe viersterrenhotel, dat na een bewogen start na een faillissement werd toegevoegd aan de portefeuille van hotelketen Amadore, denkt na over uitbreiding van de wellnessvoorzieningen en de zalencapaciteit.

Zeeuws hotel De Kamperduinen wil uitbreiden

Heel concreet zijn de plannen nog niet, zo zegt Amadore-directeur Jerry van Zuijlen in de regionale krant PZC.

‘We gaan nog niets doen. We onderzoeken enkel of die uitbreidngsmogelijkheden er in de nabije toekomst zijn en hoe de omgeving tegen die mogelijkheden aankijkt’, zegt directeur Jerry van Zuijlen.

Uitbreiding door bijbouwen is volgens de gemeente Noord-Beveland nu planologisch niet mogelijk. Maar de gemeente wil wel meewerken aan de opname van het hotel in het te vernieuwen bestemmingsplan van het kustgebied De Banjaard.

Reageer op dit artikel