nieuws

Duurzame inzetbaarheid bij Bilderberg

Hotel

Bilderberg werkt mee aan een project voor de optimale inzetbaarheid en productiviteit van de beroepsbevolking. Dit zogenoemde Nationaal Inzetbaarheidsplan is deze week bij de hotelketen van start gegaan.

Duurzame inzetbaarheid bij Bilderberg

Het plan ondersteunt bedrijven en hun medewerkers om op tijd te zorgen voor faciliteiten om mensen gezond, met plezier en langer aan het werk te houden.

MVO

Onder de naam ‘Bewust Bilderberg’ legde de keten van 19 hotels haar inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid vast. Dit geldt voor veel facetten binnen het bedrijf.

Actieplan

Met het Actieplan Gezond Bedrijf voor gezonde arbeidsomstandigheden wil Bilderberg medewerkers stimuleren om te bewegen. Ook probeert de hotelketen zo te voorkomen dat medewerkers uitvallen door chronisch ziekte.

Ontwikkelen

‘Het is belangrijk dat mensen hun kennis en competenties blijven ontwikkelen, dan behouden ze ook hun passie. Het Nationale Inzetbaarheidsplan geeft richtlijnen voor de optimale inzetbaarheid van de medewerkers tijdens hun hele loopbaan. Het is een verdiepingsslag op het bestaande beleid, waarin talentontwikkeling, gezondheid en veiligheid al belangrijke onderdelen zijn.’

Reageer op dit artikel