nieuws

Geen opheldering over vertrek Wim Dooge

Hotel

Het blijft onduidelijk waarom Wim Dooge is vertrokken als voorzitter van het College van Bestuur bij Hotelschool Den Haag. In een uitgebrachte persverklaring, daags nadat MissetHoreca.nl het definitieve vertrek van Dooge wist te melden, wordt niet ingegaan op de reden van vertrek.

Geen opheldering over vertrek Wim Dooge

Guido van Woerkom, voorzitter van de Raad van Toezicht van Hotelschool Den Haag, laat in een persverklaring weten dat Dooge door omstandigheden sinds half mei niet meer aanwezig is geweest op school en dat hij niet langer in functie is als Voorzitter van het College van Bestuur.

De Raad beraadt zich over de invulling van de positie van voorzitter College vna Bestuur vanaf de start van het komende schooljaar. Clemens Berendsen neemt vooralsnog de taken waar als waarnemend voorzitter, zo laat Van Woerkom weten.

De Raad van Toezicht dankt Dooge voor zijn inzet voor de hotelschool en haar studenten en voor datgene wat hij voor de hotelschool heeft betekend.

Dooge was sinds 1999 verbonden aan Hotelschool Den Haag als voorzitter van College van

Bestuur.

Reageer op dit artikel