nieuws

Scarface-bende gelinkt aan hoteloverval

Hotel

De gevreesde Scarface-bende, die vermoedelijk achter de geweldadige overval op een geldtransportbedrijf in Amsterdam zit, wordt ook verdacht van een hoteloverval. Het zou gaan om de overval op het Etap Hotel in het Belgische Machelen.

Scarface-bende gelinkt aan hoteloverval

Het Etap Hotel in Machelen werd op 13 maart overvallen door twee gemaskerde mannen. Het ging hierbij om twee Franssprekende overvallers. Ze gingen er met een minieme buit vandoor.

Belgische politieautoriteiten denken dat deze hotelovervallers behoren tot de Scarface-bende. Deze groep kwam afgelopen week in het nieuws na een gewelddadige overval o een geldtransportbedrijf in Amsterdam Zuidoost. Daarbij werden politieagenten tijdens de vlucht op de A2 bedreigd. De politie besloot de achtervolging te staken.

Reageer op dit artikel