nieuws

Veelbesproken ‘25eurohotels.nl’ nu van start

Hotel

De veelbesproken en bekritiseerde boekingssite 25eurohotels.nl is live gegaan. Elke hotelovernachting die aangeboden wordt op deze site kost 25 euro per persoon. In Nederland doen tot nu toe 66 hotels mee waaronder Figi in Zeist en Landgoed Avegoor in Ellecom.

Veelbesproken ‘25eurohotels.nl’ nu van start

Frans Hazen – hotelvoorman bij KHN – riep hoteliers eerder op Missethoreca.nl al op om toch eens heel goed te gaan rekenen wat een hotelkamer moet kosten.

25eurohotels.nl is een initiatief van Weekend Company uit Arnhem. Bezoekers moeten zich eerst – eenvoudig – registeren (naam, mailadres en wachtwoord) voor ze de aanbiedingen kunnen bekijken.

Figi, Fletcher, Postillion

Naast Figi en Landgoed Avegoor doen ook diverse hotels van Sandton, Golden Tulip, Fletcher, Van der Valk en Postillion mee. Veel hotels hebben wel hun weekendovernachting buiten de aanbieding gehouden.

Op de website staan hotel met een prijs van 25 euro per persoon per nacht in een 2-persoonskamer. De 1-persoonskamertoeslag bedraagt 25 euro per kamer per nacht. Hotels mogen zelf bepalen of ontbijt inclusief is.

25eurohotels.nl berekent per boeking 10 procent marge. De boeker betaalt bij het boeken direct online aan Weekend Company en ontvangt een voucher waarmee hij of zij in het hotel incheckt. Het hotel factureert Weekend Company het nettobedrag (exclusief 10 procent marge inclusief BTW), oftewel 22,50 euro per persoon per nacht en bij een 1-persoonskamer 45 euro per nacht.

De gast betaalt per boeking nog eens eenmalig 15 euro reserveringskosten aan Weekend Company.

Reageer op dit artikel