nieuws

Weer nieuwe leiding hotel De Wageningsche Berg

Hotel

Sonja Christiaanse is de nieuwe hotelmanager van Hotel de Wageninsche Berg. Ze is de vierde persoon die leiding gaat geven aan het hotel sinds eigenaar Jaap Venendaal de exploitatie van het hotel in juni 2009 uit de failliete boedel van Golden Tulip overnam. Het vastgoed van De Wageninsche Berg is in handen van Green Properties.

Weer nieuwe leiding hotel De Wageningsche Berg

Achtereenvolgens hadden Miranda Bouwmeester, Leonard Groothuis (8 mnd) en Gerald Stuifzand de leiding over het hotel. Met deze laatste is ‘in samenspraak het contract niet verlengd’ zegt hoteleigenaar Jaap Venendaal desgevraagd.

Sonja Christiaanse heeft 15 jaar een groot sportcomplex in de gemeente Hellevoetsluis gemanaged. Ze had in die periode 50 mensen onder zich. Ze mag hotel De Wageningsche Berg door de komende renovatie-periode gaan loodsen.

Eigenaar Jaap Venendaal kocht in 2009 naast De Wageningsche Berg ook Golden Tulip Hotel de Frerikshof in Winterswijk. Hij was al eigenaar van hotel Hof van Wageningen.

Reageer op dit artikel