nieuws

Beeldentuin voor Landgoed Groot Warnsborn

Hotel

Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem opent in september een beeldentuin. Het Landgoed met een hotel, restaurant en oranjerie op haar terrein toont beelden van de kunstenaar Paul Roijmans. Het gaat om bronzen sculpturen.

Beeldentuin voor Landgoed Groot Warnsborn

De sculpturen komen uit de eigen gieterij van Paul en zijn vader Frans Roijmans in Reusel. Bekendheid bij het grote publiek kregen ze na de onthulling van het bronzen standbeeld van fietsfanaat Leontien van Moorsel.

Lammert de Vries

Gasten van het viersterrenhotel op het Landgoed kunnen vanaf september genieten van de beelden. Het hotel telt veertig kamers; de leiding van het geheel is in handen van SVH Meestergastheer Lammert de Vries en echtgenote Sjoukje.

Op zondag 4 september wordt de beeldentuin officieel geopend door collega-kunstenaar Dick Reeder.Bekijk hier videobeelden van Misset Horeca Live van vlak na de renovatie van Landgoed Groot Warnsborn.

Reageer op dit artikel