nieuws

Bureau Ongewenste Gasten Registratie start in Breda

Hotel

Bureau Ongewenste Gasten Registratie (BOGR) heeft de proefperiode afgerond en implementeert zijn systeem nu bij enkele hotels in Breda. Andere hotels zullen volgen.

Bureau Ongewenste Gasten Registratie start in Breda

De hotels Mastbosch, Campanile en Princeville in Breda kunnen binnenkort gasten die zich hebben misdragen kenmerken in het systeem van BORG. Andere bij het bureau aangesloten hotels kunnen die personen dan voortaan weren.

Bezwaar

BOGR heeft een registratiesysteem opgezet waarmee ernstige misdragingen van hotelgasten worden bijgehouden. De betreffende gasten worden schriftelijk van de registratie op de hoogte gesteld en kunnen bezwaar aantekenen tegen de registratie.

Hotelketens

Het College Bescherming Persoonsgegevens heeft BOGR groen licht gegeven. Volgens het bureau hebben diverse hotels in het land zich al aangesloten en wordt er gesproken met keten als Van der Valk en Accor.

Reageer op dit artikel