nieuws

Helen is zakelijke assistente van Hampshire

Hotel

Hampshire meldt een primeur. De recent overgenomen hotelgroep door Eden komt als eerste met een persoonlijke zakelijke assistente; Helen van Hamsphire.

Helen is zakelijke assistente van Hampshire

Helen is 24 uur per dag bereikbaar voor allerlei vragen rond het maken van een reservering, het uitzetten van een zakelijke aanvraag en het verkrijgen van handige informatie voor de zakelijke gast.

‘Onze zakelijke boekers en andere zakelijke gasten maken al geregeld gebruik van de diensten van Helen van Hampshire. Zo zien we veel activiteit op onze chatservice op de zakelijke website en wordt er met regelmatige basis gebeld met Helen voor aanvragen en adres’, zo laat commercieel directeur Kees van Wezel van Hampshire Hospitality weten.

Helen van Hampshire is te bereiken via 035-6777217. Daarnaast is ze actief in sociale media zoals Twitter en Facebook. Ook kunnen zakelijke gasten van Hampshire met Helen chatten op de site van Hampshire.

Reageer op dit artikel