nieuws

NH Sparrenhorst heeft nieuwe general manager

Hotel

Erik Werners is de nieuwe general manager van het NH hotel en conferentiecentrum Sparrenhorst in Nunspeet. Hij volgt er Martine Conings op die hoteldirecteur is geworden van NH Utrecht en NH Utrecht Centrum.

NH Sparrenhorst heeft nieuwe general manager

Erik Werners komt zelf over van NH Naarden waar hij manager operations was. NH wil met de aanstelling van Werners de Sparrenhorst verder op de kaart zetten als trainings- en congreslocatie.

Drie congreslocaties

Het hotel heeft 117 kamers en 18 vergaderzalen waaronder een theaterzaal die geschikt is voor maximaal 220 personen. Sinds 2008 maakt De Sparrenhorst onderdeel uit van HN Hoteles. Het is een van de drie congreslocaties van de hotelgroep. De andere twee zijn Leeuwenhorst in Noordwijkerhout en Koningshof in Veldhoven.

Reageer op dit artikel