nieuws

Omroep Max start televisiezoektocht Beste Bed and Breakfast

Hotel

Bookingwebsite bedandbreakfastboeken.nl is op zoek naar kandidaten voor een nieuw televisieprogramma over de beste Bed and Breakfast-locaties. Omroep Max gaat deze verkiezing op touw zetten.

Omroep Max start televisiezoektocht Beste Bed and Breakfast

In het tv-programma van Max strijden er iedere week drie B&B’s tegen elkaar om de titel Beste Bed&Breakfast van de week. De jury in deze competitie zijn de B&B-eigenaren zelf. Alle B&B eigenaren zullen namelijk te gast zijn in elkaars logiesbedrijf.

Eigen jury

Aan het eind van het bezoek -wat bestaat uit een overnachting, een uitje dat door het betreffende B&B wordt aanbevolen en het ontbijt- mogen de koppels zelf bepalen welk bedrag zij het bezoek waard vonden. De eigenaren die het meeste geld hebben verdiend boven op de werkelijke prijs, mag de titel ‘Beste Bed & Breakfast van de Week’ dragen.

Bedandbreakfastboeken.nl en Omroep Max hopen dat dit programma kijkers zal aanmoedigen om een bezoek aan kleine B&B’s te brengen.

Rink de Vries, oprichter van de betrokken website draagt het televisieprogramma een warm hart toe. ‘Het is een prachtige kans om het fenomeen Bed and Breakfast nóg meer op de kaart te zetten’.

Ondernemers die willen deelnemen kunnen hun contactgegevens plus een motivatie mailen naar info@bedandbreakfastboeken.nl. Opgave bij voorkeur voor 10 september 2011.

Reageer op dit artikel