nieuws

Richard Francke van Figi naar IGC

Hotel

Richard Francke, voorzitter van de Association of Food and Beverage Management (AF&BM), is de nieuwe directeur van de Industrieele Groote Club (IGC) in Amsterdam. Francke komt over van Figi in Zeist, waar hij Operations Manager was.

Richard Francke van Figi naar IGC

De IGC is een actieve business en sociëteit. De club kent een roemrijke historie en is gevestigd in het monumentale pand ‘Industria’ aan de Dam. Het pand van de IGC leent zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen en bijeenkomsten.

De transfer van Richard Francke heeft geen gevolgen voor de AF&BM. Hij blijft aan als voorzitter. Francke werkte sinds 1998 bij Figi in Zeist. Eerst als assistent f&b manager, daarna acht jaar lang als f&b manager en de laatste anderhalf jaar als Operations Manager. Voor zijn Figi-tijdperk was hij kort actief voor Hotel de l’Europe in Amsterdam en Hotel Waldorf Astoria in New York.

Reageer op dit artikel