nieuws

Zorghotel Egbertsduin wordt welness-strandresort

Hotel

De Frans Nederlandse ontwikkelaar Martin Pecheur Immobilier gaat deze winter het recent aangekochte Zorghotel Egbertsduin op Schiermonnikoog ombouwen tot een luxe Welness-strandresort.

Zorghotel Egbertsduin wordt welness-strandresort

De koerswijziging wordt ingezet omdat de oude bedrijfsvoering niet meer haalbaar was.

Directeur Ronald van Manen van Egbertsduin hierover: ‘We hebben getracht de oude bedrijfsvoering, zorghotel, voort te zetten, mede gezien ook de enorme investeringen die in het verleden hiervoor gedaan zijn. Echter in het huidige economische klimaat blijkt dat voor dit type exploitatie geen budgetten meer beschikbaar zijn bij de zorginstellingen’.

Het maken van een Welness-resort was daarop het meest voor de hand liggend alternatief, zo laat Van Manen weten.

Het nieuwe complex bestaat uit een veertigtal luxe appartementen met volop eigen voorzieningen en een groot wellnessprojekt met onder ander binnenzwembad, jacuzzi’s en sauna.

Oplevering is voorzien in het voorjaar 2012. Voor het beheer van het Welnessproject wordt nog gepraat met verschillende exploitanten.

Het resort is gelegen tussen het dorp Schiermonnikoog en het strand. Beiden zijn op loopafstand bereikbaar. De appartementen zijn vanaf heden ook beschikbaar voor de verkoop en vormen door de exclusieve ligging en inrichting en de goede verhuur- en gebruiksmogelijkheden een goede belegging.

Ontwikkelaar Martin Pecheur Immobilier is actief in de overname van vastgelopen onroerend goed projecten in zowel Nederland als Frankrijk en in de referentielijst komen prestigeprojecten voor als Golf de Gassin (exclusief golfresort Saint Tropez) en Golf- en villaresort Harderwold (golf en waterresort is samenwerking met Jan des Bouvrie).

Reageer op dit artikel