nieuws

Harder werken om hotels naar Arnhem te halen

Hotel

De Arnhemse raadsleden Ine van Burgsteden en Sabine Andeweg willen dat Arnhem meer zijn best doet om hotels naar de stad te krijgen. Het gemeentebestuur van Arnhem zegt dat het aantal hotels in de binnenstad snel zal toenmenen.

Harder werken om hotels naar Arnhem te halen

Hoeveel hotels er bij komen en welke ketens interesse hebben, wordt niet genoemd door het gemeentebestuur in een brief aan raadsleden. De raadsleden Van Burgsteden en Andeweg vinden dat de gemeente harder moet werken om hotels geïnteresseerd te krijgen voor Arnhem.

Het college stelt dat het verruimde beleid, vastgesteld in 2008, zijn vruchten begint af te werpen. ‘Diverse ontwikkelingen zijn zo concreet dat bouwaanvragen op afzienbare termijn kunnen worden verwacht’, aldus B en W in de bewuste brief.

Reageer op dit artikel