nieuws

Nieuwe manager voor Golden Tulip Victoria

Hotel

Evelien Veerman is de nieuwe hotelmanager van het Golden Tulip hotel Victoria in Hoenderloo. Veerman was Sales director bij European Hospitality Properties, EHP, de eigenaar van vijf Veluwse Golden Tulip hotels en één Tulip Inn.

Nieuwe manager voor Golden Tulip Victoria

Veerman volgt Illian Hamburg op die de functie van project manager bij EHP betrekt. Hamburg leidde het hotel bijna drie jaar.

Uefa-licentie

Het Golden Tulip Victoria is een gewilde trainingslocatie vanwege het voetbalveld met Uefa-licentie op eigen terrein. Deze positie moet Veerman verder uit gaan bouwen. Daarnaast wil ze groei realiseren in zowel het business als het leisure segment.

Het viersterrenhotel heeft 110 kamers en negentien vergaderzalen. Daarnaast heeft het Golden Tulip hotel een restaurant, Engelse pub, twee bowlingbanen, fitness, binnenzwembad en een sauna.

Reageer op dit artikel