Hotel Restaurant Fidder naar Best Western

Hotel Restaurant Fidder naar Best Western

Hotel Restaurant Fidder uit Zwolle heeft zich aangesloten bij Best Western. Fidder is voor hotelgroep Best Western het 47ste hotel dat zich bij de keten aansluit. Best Western streeft naar hotels in elke provinciehoofdstad van Nederland.

Den Haag, Middelburg, Den Bosch, Arnhem, Assen en nu ook Zwolle kan Best Western al afvinken op het lijstje. Wytze van den Berg: ‘Wij zijn trots dat Hotel Fidder - 21 kamers - zich bij Best Western heeft gevoegd. Het is een uniek hotel dat inmiddels gerund wordt door de tweede generatie ondernemers. Service en gastheerschap staan hoog in het vaandel.’

Jugendstil hotel

Hotel Fidder is gevestigd in een oud pand in een Jugendstilwijk op loopafstand van het centrum van Zwolle. De stijl van de wijk is tevens doorgevoerd in het interieur. Hotel Fidder richt zich op zowel de toeristische als de zakelijke markt.

Patrick Fidder: ‘Met onze aansluiting bij Best Western vergroten wij onze slagkracht in de zakelijke hotelmarkt in Zwolle. We bieden onze gasten de extra voordelen van de samenwerking, maar behouden wel onze eigen identiteit.’

Hotel Fidder heeft 21 kamers, een a la carte restaurant, diverse vergaderruimtes, een lounge, terras en een whiskybar met 138 whisky’s. Ook is het hotel aangesloten bij de Vrienden van Hertog Jan.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.