nieuws

La Vie en Rose beste Bed&Breakfast 2011

Hotel

Résidence La Vie en Rose in het Limburgse dorp Lottum is uitgeroepen tot Beste Bed&Breakfast van 2011. La Vie en Rose versloeg La Gourmandise in Bemelen en Buitenplaats Natuurlijk Goed die als tweede en derde eindigden.

La Vie en Rose beste Bed&Breakfast 2011

Hotelluxe met de gemoedelijkheid van een bed&breakfast, zegt Hanny Hoedemaker, voorzitter van Stichting Bed&Breakfast over de winnaar. La Vie en Rose krijgt niet minder dan een 9,6 in de reviews van gasten.

Résidence La Vie en Rose in het ‘rozendorp’ Lottum is gevestigd in de verbouwde boerderij van een monumentaal brouwershuis uit 1880. Er zijn drie comfortabele suites voor de gasten. ‘Résidence La Vie en Rose is smaakvol ingericht, met heerlijke bedden en luxe privé badkamers. Je kunt hier echt bijtanken en je lekker in de watten laten leggen,’ aldus de wedstrijdorganisatie.

Mevrouw Stemband

Eigenaren Karlijn en Nico Dapper ontvingen de prijs – een schild met de tekst: ‘Best Bed & Breakfast 2011’ – uit handen van Annemieke Hoogendijk, beter bekend als ‘Mevrouw Stemband’ uit de Grote Meneer Kaktus Show. Zij heeft sinds 2009 haar eigen bed & breakfast: De Derde Ronde in het Zeeuwse dorp Wemeldinge.

De verkiezing van ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ is een initiatief van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Deze organisatie ontwikkelt en verzorgt de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie.

Reageer op dit artikel