nieuws

Prijzen voor Golden Tulip Zevenbergen en Tulip Inn Rotterdam

Hotel

Het Golden Tulip hotel Zevenbergen en het Tulip Inn Rotterdam zijn uitgeroepen tot respectievelijk Golden Tulip hotel van het jaar en Tulip Inn van het jaar.

Prijzen voor Golden Tulip Zevenbergen en Tulip Inn Rotterdam

De twee hotels hebben op vrijdag 27 januari de Golden Tulip Hotel of the Year Awards gekregen voor hun prestaties. De hoteliers kregen de awards uitgereikt tijdens een bijeenkomst van alle Nederlandse GT-hotelmanagers.

De twee Nederlandse hotels behaalden de hoogste score in de beoordeling van de mystery guest van heel Noord-Europa. Gelet is op gastvrijheid, merkbeleving, hygiëne en milieubewust werken.

Kwaliteit

Haike Blaauw, Vice President Operations van Louvre Hotels: Met deze jaarlijkse awards motiveert Golden Tulip haar hotels om hun harde werken voort te zetten en de gast iedere dag een unieke kwaliteitbeleving te geven. De winnaars van dit jaar hebben bewezen hierin voorop te gaan.’

Eigenaar George Muns van Golden Tulip Hotel Zevenbergen (74 kamers) is erg trots op het winnen van de award: ‘Het vergt toewijding van ons hele team om dit resultaat te behalen. We stellen onze gasten centraal en doen er alles aan ze tevreden te stellen en hun verwachtingen te overtreffen.’

General manager Eric Slabbekoorn van Tulip Inn Rotterdam (92 kamers) was verrast met het winnen van de award: ‘Heel speciaal om de award in het bijzijn van al onze collega’s te mogen ontvangen.’

Reageer op dit artikel