nieuws

Nieuwe regiomanager Hampshire Hospitality

Hotel

Hampshire Hospitality heeft Eric van Nieuwenhuizen aangetrokken als regiomanager. Van Nieuwenhuizen krijgt acht hotels onder zich met als doel een zo groot mogelijk synergie-voordeel te bewerkstelligen. Hij volgt Rob Veeger op die naar Regardz is vertrokken.

Nieuwe regiomanager Hampshire Hospitality

Met ingang van 1 februair is Van Nieuwenhuizen (54) verantwoordelijk voor de aansturing van acht hotels. Het gaat om Savoy in Rotterdam, Hampshire City Hotel in Groningen, het Oranje Hotel in Leeuwarden, De Broeierd in Enschede, het Hampshire Hotel in Emmen, Hampshire Inn Mooi Veluwe in Putten, het Hampshire Hotel in Ahaus en het Hampshire City Hotel in Hengelo.

Eric van Nieuwenhuizen is afkomstig van adviesbureau ConQuaestor. Hiervoor was hij onder andere werkzaam als operationeel directeur/franchise manager bij Servex, management consultant bij Mercuri Urval Holland en in diverse management posities veelal verantwoordelijk voor de F&B afdeling.

De voorganger van Van Nieuwenhuizen, Rob Veeger, is in november 2011 aangetreden als directeur hoteloperations bij Regardz.

Reageer op dit artikel