nieuws

Stadion Cambuur wordt hotel bij Elfstedentocht

Hotel

Als de Elfstedentocht doorgaat, wordt het stadion van voetbalclub Cambuur in Leeuwarden omgevormd tot hotel. Er komen zo 125 extra slaapplaatsen beschikbaar voor deelnemende schaatsers.

Stadion Cambuur wordt hotel bij Elfstedentocht

Als de Elfstedentocht doorgaat kunnen schaatsers voor 125 euro per persoon overnachten in Hotel Cambuur. Het stadion wordt dan omgebouwd tot hotel, met een restaurant, slaapzaal en douches. Ook wordt parkeerruimte gereserveerd voor ‘hotelgasten’. Dat liet Cambuur dinsdag weten.

In de ochtend van de Elfstedentocht staat er voor de schaatsfans een koolhydraatrijke sportmaaltijd klaar. Als extra service rijdt er een pendelbus tussen het stadion en de startplek van de Tocht der tochten, het WTC Expo. Aanmelden kan via de website van Cambuur.

Inchecken kan een dag voor de tocht vanaf 14:00 uur. Inschrijven kan nu al, geld wordt afgeschreven als de tocht definitief doorgaat.

Reageer op dit artikel