nieuws

Van der Valk zet bruidspaar buiten

Hotel

In Sneek heeft een bruidspaar de huwelijksnacht in het Van der Valk hotel voortijdig moeten afbreken. Vermoedelijk door overmatig alcoholgebruik had het pasgetrouwde stel in de nacht van vrijdag op zaterdag het brandalarm in hun bruidssuite geactiveerd.

Van der Valk zet bruidspaar buiten

Zowel de politie als de brandweer gingen hierop naar het hotel waar ze verbleven – het Van der Valkhotel aan de Burgemeester Rasterhofflaan in Sneek. Daar bleek dat de gemoederen tussen het hotelpersoneel en het bruidspaar al hoog waren opgelopen en besloot de politie het stel naar huis te brengen.

De 26-jarige bruidegom, die stomdronken was, sloeg in de bruidssuite een alarmkastje in terwijl er niets aan de hand was.

Dat heeft de politie zaterdag gemeld. Er is proces verbaal opgemaakt voor het doen van een valse melding. De brandweer bekijkt nog of de kosten voor het uitrukken verhaald kunnen worden.

Reageer op dit artikel