nieuws

Arabische ministers bespreken toerisme

Hotel

Ministers van Economische Zaken van landen van de Arabische Liga zijn dinsdag in Bagdad bijeengekomen in het kader van de topconferentie van de liga. Ze spreken vooral over watervoorraden, het bevorderen van toerisme naar de regio en rampenbestrijding.

Arabische ministers bespreken toerisme

De Arabische Lente heeft in 2011 geleid tot een aanzienlijke daling van het aantal toeristen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De economie heeft zwaar geleden onder de politieke onrust in de regio en de omwentelingen in Egypte, Libië, Tunesië en Jemen.

De ministers van Buitenlandse Zaken komen woensdag in Bagdad bijeen. Donderdag worden de staatshoofden en regeringsleiders van de 22 landen tellende liga in Bagdad verwacht.

Reageer op dit artikel