nieuws

Executive chef Amstel Hotel naar Ramada

Hotel

Richard Matulessy wordt per 1 mei executive chef bij het nieuwe Ramada Apollo Amsterdam Centre. Matulessy was negentien jaar executive chef van het Intercontinental Amstel Hotel, ook in Amsterdam.

Executive chef Amstel Hotel naar Ramada

General manager van dat, nog in aanbouw zijnde, Ramada Apolli , Alexander Kluit, is blij met zijn komst. ‘Het is een fantastische chef, we zijn zeer blij dat hij naar ons hotel komt.’

Vorig jaar al werd ook chef de cuisine Roger Rassin van restaurant La Rive in het Amstel Hotel gepromoveerd tot executive chef. Na het vertrek van Matulessy neemt Rassin de taak executive chef volledig op zich.

Matulessy krijgt in het Ramada Apollo, dat op 1 augustus moet openen, de leiding over Floor17. Het restaurant op de 17e verdieping van het nieuwe hotel beschikt, inclusief de naastgelegen ontbijtzaal, over 250 couverts en krijgt als thema ‘food&entertainment’, met op vrijdag live dj’s.

Tot de opening in augustus is Matulessy verantwoordelijk voor het opzetten van het restaurantconcept en het samenstellen van de brigades.

Reageer op dit artikel