nieuws

Fletcher Hotels opnieuw in zee met retailer

Hotel

Fletcher Hotels gaat opnieuw samenwerken met een retailer. Klanten van supermarktketen Spar kunnen voor 29,95 euro een voucher kopen, die goed is voor een hotelovernachting voor 2 personen in één van de Fletcher-hotels in Nederland.

Fletcher Hotels opnieuw in zee met retailer

De Spar Hotel Voucher is in week 11 zolang de voorraad strekt beschikbaar, de actie loopt tot en met zaterdag 17 maart, zo meldt zusterblad Distrifood op de website. De voucher kost 29,95 euro en geeft recht op een overnachting voortwee personen in een Fletcher-hotel.

De voucher is geldig tot 16 april 2013. Kamers zijn uitsluitend te boeken via de website Hotelgeschenk.nl/spar. Er is geen verplichting voor afname van lunch en/of diner en voor weekeinden en viersterrenhotels geldt een toeslag. Alle voorwaarden zijn terug te vinden op de website van Spar.

Om de actie te ondersteunen, heeft Spar een Twitteractie opgezet. De supermarktketen verloot een aantal overnachtingen onder de mensen die een speciaal bericht hierover doorsturen naar zijn of haar volgers.

Reageer op dit artikel