nieuws

Kijkje achter de schermen Landgoed Avegoor

Hotel

Landgoed Avegoor in Ellecom houdt zondag 25 maart een open dag voor iedereen die een kijkje wil nemen op het horecabedrijf. Avegoor werkt voor de open dag samen met diverse kunstenaars.

Kijkje achter de schermen Landgoed Avegoor

Onlangs liet het landgoed 31 standaardkamers renoveren. Directeur Madelinde Moesbergen huurde geen ontwerpstudio in, maar nam 22 kunstenaars in de arm. Met een budget van 500 euro per kamer hebben deze kunstenaars de kamers opnieuw ingericht.

Sinds de komst van Moesbergen naar Avegoor in 2008 profileert het hotel zich als ‘Hotel of modern art’. Kunst loopt als een rode draad door het bedrijf. Zo is er een beeldentuin, staan er paspoppen met kleding van een modeontwerper in de lobby en hangen schilderijen in de gang. Alles is ook nog eens te koop.

Tijdens de open dag kunnen gasten kennis maken met Avegoor en de Stichting zin in kunst. De open dag is zondag van 14 tot 17 uur. Voor kinderen worden er diverse workshops georganiseerd.

Landgoed Avegoor is eigendom van Lucas Petit.

Reageer op dit artikel