nieuws

Legoland Hotel opent in Engeland

Hotel

In het Britse Windsor is het Legoland Hotel geopend. Alle kamers en faciliteiten staan in het teken van de populaire Deense bouwsteentjes. Vanwege speciale themakamers vormen kinderen een belangrijke doelgroep.

Legoland Hotel opent in Engeland

Het Legoland Hotel is gevestigd naast het Lego pretpark in Windsor Engeland. Gasten die vooraf een overnachting boeken, mogen een half uur eerder het park in, zo meldt de Telegraaf. Het nieuwe onderkomen heeft in maart de deuren geopend.

Kinderen kunnen zich er naar hartelust uitleven, het hotel is volledig ingericht in Lego-stijl. Er zijn meerdere themakamers, daaronder een in piraten- en avonturenstijl. Ook het zwembad is in piratenstijl. In het restaurant wordt een menukaart gebruikt, die zich richt op de jonge gasten.

Reageer op dit artikel