nieuws

Mezzo Holland Hotel van het Jaar

Hotel

Restaurant & Kamers Mezzo in het Gelderse Braamt is uitgeroepen tot Holland Hotel van het Jaar 2010. De vier andere genomineerde hotels zijn Landgoed Moermond in Renesse, Strandhotel Camperduin, Hotel Erkelens in Rolde en Hotel Havezathe Carpe Diem in Zeddam.

Mezzo Holland Hotel van het Jaar

Het winnende hotel wordt door de jury geprezen als ‘fantastisch gastvrij. Gasten genieter er van een culinair diner en geweldige wijnen. Specialiteit is Italiaanse wijn. Er is veel oog voor persoonlijke aandacht en details.’

Beoordeling gasten

In November 2009 werden de vijf genomineerde Holland Hotels bekendgemaakt. De nominaties zijn gebaseerd op onder andere gastenenquêtes. In de afgelopen maanden zijn de genomineerde bedrijven bezocht door ‘mystery guests’. Een nominatie betekent dat de bedrijven bovengemiddeld scoren op basis van de ervaringen van gasten.

Eerder winnaars zijn Carpe Diem uit Zeddam (2007), ’t Anker uit Mierlo (2008) en vorig jaar ging de titel naar Hotel Karsten in Norg.

Reageer op dit artikel