nieuws

Mövenpick ‘s-Hertogenbosch maakt droomdagen mogelijk

Hotel

Het Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch heeft in samenwerking met Dream4Kids 2 droomdagen mogelijk gemaakt.Onlangs ging de droomdag van Siebe in vervulling met het bijwonen van een training en wedstrijd van Ajax en aansluitend eten bij Herman den Blijker.

Mövenpick ‘s-Hertogenbosch maakt droomdagen mogelijk

Stichting Dream4Kids is een netwerk van betrokken mensen en organisaties dat de mooiste dromen realiseert van kinderen die een aangrijpende of traumatische ervaring achter de rug hebben. Dit zijn bijvoorbeeld kinderen die het slachtoffer zijn van mishandeling of misbruik, of kinderen die één of beide ouders verloren hebben.

Op maandag 13 februari is de droomdag van Jorn in vervulling gegaan. Hij wilde graag een film opnemen met de Newkids, in een limouse rijden en zijn eigen première meemaken.

Op donderdag 1 maart is droomdag van Siebe in vervulling gegaan en hij wilde graag naar Ajax om een training en wedstrijd bij te wonen en Frank de Boer te ontmoeten. Ter afsluiting mocht hij nog dineren bij “Las Palmas” in Rotterdam, met aansluitend een meet en greet met Herman den Blijker.

Mövenpick Hotel ’s Hertogenbosch laat weten trots te zijn dat het deze droomdagen mogelijk heeft kunnen maken, mede dankzij sponsors als Würth Nederland BV, Heineken Nederland BV, Allur, Ajax en Las Palmas.

Reageer op dit artikel