nieuws

Oekraïne belooft lagere prijzen van hotels

Hotel

De Oekraïne gaat de prijzen van de hotels tijdens het Europees kampioenschap voetbal verlagen. Onderminister Boris Kolesnikov heeft dit donderdag gezegd. De vrees is dat de kosten van de kamers nu vele malen over de kop gaan omdat er niet veel accommodaties beschikbaar zijn.

Oekraïne belooft lagere prijzen van hotels

‘De regering gaat oplossingen vinden om de kosten van het verblijf in de Oekraïne tijdens het EK acceptabel te maken voor onze gasten. Tien jaar geleden hebben we schulden kwijtgescholden zodat de hotels zich konden ontwikkelen. We rekenden op hun loyaliteit, maar ze hebben toch de prijzen verhoogd. Maar de regering heeft genoeg kracht om hier iets tegen te doen’, aldus Kolesnikov.

Nederland speelt tijdens het EK de groepsduels in de Oekraïne. Het land kent een groot kamertekort, waardoor de prijzen voor overnachtingen aanzienlijk hoger liggen dan in Polen waar ook EK–wedstrijden plaatsvinden.

Kamerprijzen Oekraïne verveelvoudigen door EK

EK-hotels veranderen met geweld van eigenaar

Misset Horeca gaat samen met de Telegraaf op zoek naar het leukste Oranje-café.

Reageer op dit artikel