nieuws

27 Duitse hotels voor Golden Tulip

Hotel

Golden Tulip heeft hard toegeslagen op de Duitse markt. Het internationale hotelbedrijf heeft maar liefst 27 franchise hotels toegevoegd aan haar keten. Het gaat om hotels van Arcadia, die tot voor kort onder de merknaam Mercure door het leven gingen.

27 Duitse hotels voor Golden Tulip

De overeenkomst gaat 1 februari in, zo laat Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts weten. De hotels zullen worden herpositioneerd als negen Golden Tulips (viersterren) en achttien Tulip Inns (driesterren) hotels.

Golden Tulip heeft voor deze deal een overeenkomst gesloten met Arcadia Hotels. Met de toevoeging van de 27 hotels is het bedrijf van de Nederlander Hans Kennedie plotsklaps één van de grootste hotelketens van Duitsland.

Golden Tulip beschikt nu over 46 hotels bij onze oosterburen. Die hotels zijn goed voor 5548 kamers in meer dan 42 bestemmingen. Het regiokantoor van GT bevindt zich in Düsseldorf, niet ver van het hoofdkantoor van Arcadia in Dortmund.

Ceo Hans Kennedie van Golden Tulip is zeer verheugd met de samenwerking met Arcadia Hotels. ‘Het zijn super hotels op goede locaties en ze worden zeer goed bestuurd. Dr. Baumhögger (eigenaar van Arcadia, red.) en zijn managementteam hebben de afgelopen jaren een fantastisch hotelnetwerk gebouwd’, aldus Kennedie.

Reageer op dit artikel