nieuws

35.000 sollicitanten voor hospitalitybaan

Hotel

Een kleine 35.000 mensen uit tweehonderd landen hebben gesolliciteerd naar ‘de beste baan van de wereld’: voor ruim 10.000 euro per maand en een luxeappartement zes maanden op een tropisch eiland de boel in de gaten houden.

35.000 sollicitanten voor hospitalitybaan

Onder de sollicitanten zijn 151 Nederlanders. Dat heeft Tourism Queensland bekendgemaakt.

De meeste reacties kwamen uit de Verenigde Staten met 11.565 sollicitanten, gevolgd door Canada (2791) en Groot-Brittannië (2262). De sollicitanten staan met een foto op de website www.islandreefjob.com.

Belangstellenden konden hun videosollicitatie voor het paradijselijke Hamilton Eiland tot 22 februari opsturen. De ‘winnaar’ wordt op 6 mei bekendgemaakt. Van degene die de baan krijgt wordt verwacht dat hij of zij tot het uiterste geniet door veel te zwemmen, snorkelen, zeilen en zonbaden. Wel is vereist dat hij een weblog bij houdt.

De baan is onderdeel van een campagne om het toerisme Queensland, een deelstaat in het noordoosten van Australië, te promoten.

Reageer op dit artikel