nieuws

50 jaar Golden Tulip: symposium en congres

Hotel

Golden Tulip bestaat een halve eeuw. De vijftigste verjaardag van de hotelketen, onderdeel van Louvre Hotels Group, wordt in 2012 gevierd met allerlei acties. Daaronder een symposium met Hogere Hotelschool Den Haag en een conferentie.

50 jaar Golden Tulip: symposium en congres

Het symposium staat op de agenda voor het najaar. Thema van deze bijeenkomst die wordt gehouden in samenwerking met de Hogere Hotelschool Den Haag, is ‘Hoe ziet de hotellerie er over 50 jaar uit?’.

Daarvoor vinden in juni twee activiteiten plaats. Een conferentie in Brussel waarbij Golden Tulip-hotels van over de hele wereld aanwezig zijn, en op 22 juni is er een feestelijke borrel voor (oud-)medewerkers van het concern.

Gasten kunnen iedere eerste woensdag van de maand een kamer boeken voor 50 euro. Zakelijke boekers maken kans op een personeelsfeest en een check-out gaat vergezeld van een voucher die recht geeft op 15 procent korting bij de volgende boeking.

Golden Tulip werd in 1962 opgericht als Nederlands antwoord op de snel groeiende Amerikaanse ketens. Het is onderdeel van Louvre Hotels Group, dat eigendom is van Starwood Capital Group.

Reageer op dit artikel