nieuws

5500 Abonnees bij start nieuwsbrief Misset Hotel

Hotel

De eerste gratis Misset Hotel nieuwsbrief belandt vandaag in de mailbox van ruim 5500 abonnees: hotelmanagers, -ondernemers, studenten van de hotelscholen en toeleveranciers.

5500 Abonnees bij start nieuwsbrief Misset Hotel

De Misset Hotel nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks, op vrijdag rond het middaguur. Wat brengen we? Nieuws uiteraard, hard nieuws over de hotellerie, over managers en ondernemers, zoveel mogelijk van binnenuit.

Stagiairs
We volgen de trend- en productontwikklelingen. En we kijken met speciale aandacht naar jong talent; in elke nieuwsbrief vertelt een student van een hoge hotelschool over zijn of haar ervaringen tijdens de managementstage. We werken daarin samen met de hoge hotelscholen in Den Haag, Leeuwarden, Maastricht en Breda. Mandy Schild (Hotelschool Den Haag) bijt deze week het spits af.

Tip ons!
We zijn benieuwd wat u vindt van de Misset Hotel nieuwsbrief. Tips en nieuwtjes zijn van harte welkom. Stuur een mailtje naar missethotel@reedbusiness.nl.
Nog geen abonnee op de gratis nieuwsbrief? Meld u dan nu aan.

Reageer op dit artikel