nieuws

Accor hotels stellen recruiter aan

Hotel

Met behulp van een actieve wervingscampagne mensen die op zoek zijn naar een aantrekkelijke baan in de horeca de weg naar Accor laten vinden’. Zo ongeveer luidt de nieuwe functieomschrijving voor Iris Wolst, de net aangestelde recruiter voor Accor Amsterdam.

Accor hotels stellen recruiter aan

De dreigende krapte op de arbeidsmarkt is aanleiding voor de hotelketen een recruiter aan te stellen. Binnen de Accor groep, waar onder andere Sofitel, Mercure, Novotel en Ibis in zitten, zijn in Amsterdam op bijna alle afdelingen vacatures.

Wolst werkte al eerder op het hoofdkantoor van Accor, voor zij in 2005 zich meer ging richten op werving en selectie. Nu is ze terug om beide branches te verenigen. Volgens Wolst heeft Accor ‘de beste arbeidsvoorwaarden in de horeca’.

Eerdere berichten over Accor

Reageer op dit artikel