nieuws

Accor in zee met Golden Green Hotels

Hotel

Accor Hospitality heeft een franchisecontract gesloten met Golden Green Hotels. Het gaat over de ontwikkeling en de exploitatie van een Ibis-Hotel met 120 kamers op het Stationsplein in Leiden. Golden Green heeft momenteel vijf hotels in haar portefeuille, allemaal onder de vlag van Golden Tulip.

Accor in zee met Golden Green Hotels

De hotels die Golden Green, de hotel groep van Cor van Duijn, exploiteert zijn Golden Tulip Leiden Centre, Golden Tulip Zoetermeer Centre, Golden Tulip Noordwijk Beach, Tulip Inn Leiden Centre en de Tulip Inn Zoetermeer Centre.

Het Ibis-hotel op het Stationsplein in Leiden vormt niet de eerste samenwerking met Accor voor Golden Green. Het huidige Golden Tulip hotel in Noordwijk is een voormalig Accor hotel. Accor streeft naar meer franchisehotels in haar portefeuille, zo kondigde de hotelgigant eerder aan.

De verwachting is dat het nieuwe Ibis Leiden in het vierde kwartaal van 2011 open gaat.

Golden Green was vorig jaar ook een tijdje in de race als exploitant van het Ikea Hotel Tulip Inn in Delft. Dit hotel kwam uiteindelijk in handen van Harry Westers hotelgroep WestCord.

Reageer op dit artikel