nieuws

Accor maakt strand Scheveningen schoon

Hotel

Vijftig medewerkers van Accor Hotels en Accor Services Nederland hebben het strand van Scheveningen schoongemaakt. Dit deden ze vorige week in het kader van Earth Guest Day. In drie uur tijd verzamelde het hotelpersoneel veertig zakken zwerfafval.

Accor maakt strand Scheveningen schoon

De Accor groep grijpt Earth Guest Day wereldwijd aan om het belang van duurzaam werken onder de aandacht van haar 150.000 medewerkers te brengen. In alle landen waar de onderneming actief is, namen medewerkers initiatieven die de duurzaamheid van het leefmilieu ten goede komen.

Steppen

De wereldwijde betrokkenheid van Accor bij Earth Guest Day startte in 2007. Vorig jaar stepte de Accor groep in Nederland € 16.500 bij elkaar voor het Aidsfonds.

Als thema voor het Earth Guest Day programma van dit jaar was gekozen voor water. Dat vormde de aanleiding om in samenwerking met de gemeente Den Haag het strand van Scheveningen van afval te ontdoen.

Reageer op dit artikel