nieuws

Accor’s merk All Seasons officieel gelanceerd

Hotel

De Franse hotelgroep Accor heeft in Parijs officieel haar nieuwe budgetmerk All Seasons geïntroduceerd. In tweeënhalf jaar moet het merk 10.000 kamers in heel Europa krijgen.

Accor’s merk All Seasons officieel gelanceerd

Accor begint met All Seasons in Frankrijk, waar eind oktober in Evry het eerste hotel volgens de nieuwe formule open gaat. Voor het eind van dit jaar wil Accor 8 All Seasons in Frankrijk hebben draaien.

Het eerste All Seasons hotel buiten Frankrijk moet begin 2008 open, laat Accor weten. In 2010 moeten er 130 All Seasons in heel Europa staan, samen goed voor ruim 10.000 kamers, waarvan 7000 in Frankrijk alleen.

Accor bouwt geen nieuwe hotels voor All Seasons, maar zal bestaande Accor hotels omvormen naar haar nieuwe economy-concept om zo het aanbod op de budgetmarkt in Europa uit te breiden. In Australië en Azië zijn al All Seasons in gebruik.

Meer berichten over Accor:

Reageer op dit artikel