nieuws

AF&BM maakt tien award kandidaten bekend

Hotel

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) maakt de tien kandidaten voor de F&B Professional of the Year bekend. De Award wordt tijdens het AF&BM nieuwjaarsgala uitgereikt aan de ‘meest bevlogen en gepassioneerde F&B professional van dit moment’.

AF&BM maakt tien award kandidaten bekend

De tien kandidaten zijn vanuit de hele sector aangedragen en geselecteerd door een selectiecommissie. Die heeft de definitieve keus gemaakt. De kandidaten zijn de volgende tien:

1. Suzanne de Zwaan – Hotel en Congrescentrum Papendal

2. Harm van Beurden – Kapellerput Conferentiehotel

3. Roel Ruijs – The Dylan Amsterdam

4. Jan Stoeltie – WestCord Art Hotel Amsterdam

5. Eugène Cox – Nederlands Openluchtmuseum

6. Kim van Velzen – Meeting Plaza en Seats2Meet.com

7. Ludo de Jong – Renaissance Amsterdam

8. René Sloots – Bilderberg de Buunderkamp

9. Ard Heijboer – Hotel Ibis Amsterdam Airport

10. Henk-Jan Priem – Hotel Casa 400 Amsterdam

Doel van de Award is om het vak van Food en Bevarage Professional op een positieve manier onder de aandacht te brengen, zo zegt Richard Francke, voorzitter van AF&BM. Zo hoopt de organisatie jongeren te enthousiasmeren voor de horecabranche.

Er mag vanaf vandaag gestemd worden op hotellerie.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om te stemmen via de uitgereikte stemformulieren op HotelloTOP. De drie personen met de meeste stemmen presenteren zich dinsdag achttien januari tegenover een jury.

De jury van dit jaar bestaat uit Lodewijk van der Grinten (KHN), Joop Braakhekke (La Garage en En Pluche), Frithjof de Waard (Partners & Hospitality) en Frank Lindner (Hospitality Management). De jury gaat met name letten op innovatie, onderwijs, duurzaamheid en authenticiteit. Dat zijn ook de pijlers van AF&BM voor komend jaar.

AF&BM bestaat in 2011 ook nog eens twintig jaar. Dat wordt gevierd op hetzelfde gala van de awarduitreiking. Tijdens de bijeenkomst spreken bestuursleden, afwisselend wordt live muziek gemaakt. Bij vorige bijeenkomsten spraken al David Crouwel, Felix Wilbrink, Ben te Voortwis, Charles Groenhuiijsen, Cor Hospes en Ben Tiggelaar.

Reageer op dit artikel