nieuws

Albron doet goede zaken op drukke Keukenhof

Hotel

Door het aanhoudende zonnige weer doet de Keukenhof dit jaar goede zaken. Tot nu toe hebben al 800.000 mensen de bloemententoonstelling bezocht sinds de opening van het park op 24 maart. Cateraar Albron, verantwoordelijk voor de food&beverage op het bloemenpark, doet hiermee goede zaken.

Albron doet goede zaken op drukke Keukenhof

De 800.000 toeristen die het park dit jaar tot nu toe al ontving, zijn er al meer dan het totale aantal bezoekers van vorig jaar. Dat heeft de Keukenhof zondag gemeld.

‘Deze periode is fantastisch. Ik kan me sinds de opening maar twee regendagen herinneren’, aldus een woordvoerster van het park. De Keukenhof trekt als vanouds ook veel buitenlandse bezoekers. Fransen en Duitsers weten het park al jarenlang goed te vinden. ‘Maar we krijgen ook steeds meer bezoekers uit Rusland, India en China’, aldus de zegsvrouw.

In maart 2010 nam Albron de catering van de Keukenhof over van Compass. Er zijn sindsdien nieuwe outlets geopend en de bestaande paviljoens zijn gemoderniseerd. Albron plaatste onder andere outlets van de eigen formules Coffee & More en Fresh & More.

Bekijk hier de uitzending van Misset Horeca Live met daarin het item ‘Cateraar Albron zet fors in op Keukenhof’:

Reageer op dit artikel