nieuws

Alle ‘Sterren’ gratis naar Texel

Hotel

Iedereen die Sterre heet, mag in maart 2010 gratis overnachten in een aantal Texelse sterrenhotels. Het betreft een actie van de VVV en een groep hotels om de ‘sterrenarrangementen’ tijdens de eerste lammetjesmaand te promoten.

Alle ‘Sterren’ gratis naar Texel

Wie geen Sterre heet kan het Sterrenarrangement boeken tegen een gereduceerd tarief. Het aantal sterren van het hotel bepaalt hoeveel korting de gast krijgt. In een drie- of tweesterrenhotel betaalt de gast slechts twee van de drie nachten en in een viersterrenhotel is de vierde nacht gratis.

De betreffende ‘Sterre’ moet zich wel legitimeren en een betalende gast meenemen. Bij het Sterrenarrangement horen een aantal gratis extra’s. Het betreft een dag fietshuur, een bezoek aan juttersmuseum Flora en een schapenboerderij een kaart van Texel en Lammetjesfietsroute.

Het arrangement is boekbaar vanaf 12 januari 2010 voor verblijf in maart 2010. Boeken kan via www.texel.net.

Reageer op dit artikel