nieuws

Amadore koopt failliet Veerse Duin

Hotel

Amadore hotels & restaurant gaat door met het vorige maand failliet verklaarde Zeeuwse viersterren hotel ’t Veerse Duin in Kamperland. Oud-partner van Herman den Blijker, David Crouwel, is als adviseur betrokken bij het nog te openen hotel.

Amadore koopt failliet Veerse Duin

‘Er zal worden gestreefd naar een goede samenwerking met David Crouwel,’ zo meldt het persbericht van Amadore hotels. Wat deze samenwerking precies inhoudt, wordt niet vermeld. Amadore heeft al diverse hotels, restaurants en grand café’s in Zeeland.

Kennis horeca

Gesprekken over de rol van Crouwel vinden nog deze week plaats, zo laten Jerry van Zuijlen, algemeen directeur van Amadore en Crouwel zelf weten. Van Zuijlen voegt er aan toe dat hij graag gebruik maakt van de kennis van Crouwel op horecagebied. ‘Aangevuld met onze kennis van Zeeland zie ik een sterk duo.’

Vijfsterren hotel

Jerry van Zuijlen vindt dat het hotel precies binnen het kwaliteitsstreven van de Amadore groep past. ‘En het is een aanwinst voor Zeeland’, zo zegt hij. ‘Het hotel ligt op de meest unieke locatie van Nederlander. Het is gebouwd als vijfsterren hotel, maar dat is nu nog iets te hoog gegrepen voor Zeeland, daarom wordt het in de markt gezet als viersterren. Misschien viersterren plus. We streven naar een opening begin april en de eerste boekingen zijn afgelopen weekend binnengekomen.’

Het complex, een combinatie van hotel en appartementen, krijgt de naam Amadore Wellness Hotel De Kamperduinen. Het hotel dat in eerste instantie in maart haar deuren zou openen, gaat nu in april open.

De Amadore groep bezit in Zeeland meerdere horecabedrijven. Zo bezit de groep in Vlissingen Grand Hotel Arion, Grand Café Stefano’s en Grand Café Raymondo. In Middelburg Hotel Arneville en Grand Café Raymondo. In Goes heeft Amadore tevens een Grand Café Raymondo en Hotel Jersey.

Amadore heeft in Vlissingen ook een eigen cateringbedrijf en de woondecoratie- en bloemenwinkel Floradore. Er werken in totaal 180 mensen.

Reageer op dit artikel