nieuws

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur heeft beste huishouding

Hotel

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur in Maastricht is afgelopen vrijdag in Amsterdam tijdens “Keeping Up 2008” verkozen tot hotel met de beste afdeling huishouding van Nederland.

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur heeft beste huishouding

Directeur Marcello Pauw is ontzettend trots dat de afdeling huishouding in Amrâth Grand Hotel de l’Empereur werd verkozen tot de beste van Nederland. ‘De afdeling huishouding welke Amrâth Grand Hotel de l’Empereur heeft uitbesteed aan Albatros en onder leiding staat van Executive Housekeeper Marjo Keerens, heeft de afgelopen tijd uitzonderlijke prestaties neergezet. In het bijzonder tijdens de renovaties van onze hotelkamers. Marjo Keerens heeft met haar team keer op keer de puntjes op de ‘i’ gezet,’ aldus Marcello Pauw.

Mystery visits

Tijdens de voorrondes zijn door de jury strenge selecties gemaakt waardoor er uiteindelijk nog maar 10 hotels overbleven. De laatste fase bestond uit twee ‘mystery visits’ waarbij kamers, openbare ruimtes en gastvriendelijkheid van de medewerkers uitvoerig werden bestudeerd. Pas na afloop van zo’n bezoek werd de directie geïnformeerd dat een bezoek had plaats gevonden. Uiteindelijk heeft de vakkundige jury afgelopen vrijdag het winnende team bekend gemaakt. Aan de hand van drie finale thema’s moest het team van Marjo inzicht geven in de kracht en eigen identiteit van hun housekeeping afdeling. Een overweldigende act die bestond uit een optreden van 4 medewerkers en een film die hun werkzaamheden op een ludieke manier aan de genodigden vertoonden gaf uiteindelijk de winnende doorslag.

Gepaste Trots

Marcello Pauw is trots op het feit dat Albatros zo succesvol is in Amrâth Grand Hotel de l’Empereur. ‘Op de toren van ons hotel staat een gouden kroon, wederom hebben de dames en heren van Albatros aangetoond dat de l’Empereur de kroon waardig is’

Meer nieuws over de Amrâth hotels:

Reageer op dit artikel