nieuws

Amrâth Hotel Pierre in Eindhoven naar Mercure

Hotel

Het Amrâth Hotel Pierre in Eindhoven is omgedoopt tot Mercure Eindhoven. Het onlangs vernieuwde hotel wordt voortgezet als franchisehotel onder de vlag van Mercure. Het is hiermee het twaalfde Mercure hotel van moeder Accor in Nederland.

Amrâth Hotel Pierre in Eindhoven naar Mercure

Accor heeft een franchisecontract gesloten met de directie van Amrâth Hotels, een hotelgroep die eigendom is van de familie Van Eijl. Deze familie bezit zestien hotels in Nederland en neemt plaats 34 in in de Misset Horeca top 100 van grootste bedrijven en merken in 2011. Het bedrijf draait een omzet van 38,6 miljoen euro.

Kaspar van Eijl zegt over de aansluiting ‘dat het vernieuwde hotel Pierre past bij het internationale merk Mercure. Het netwerk van Accor vergroot het bereik naar de internationale gasten’, zegt hij in een persverklaring. Accor heeft in Nederland 38 hotels waarvan steeds meer als franchise.

Manager van Mercure Eindhoven is en blijft Anke Dortmans. ‘Haar’ hotel heeft zestig kamers die allemaal gedecoreerd zijn met foto’s van Glow. Het internationale lichtfestival in Eindhoven.

Reageer op dit artikel