nieuws

Amstel Hotel brengt jubileumblad uit

Hotel

Het befaamde Amsterdamse Amstel Hotel brengt een blad uit. Dit ter ere van het 140-jarig bestaan van het InterContinental Amstel Amsterdam. Een bijzondere gast krijgt het eerste exemplaar.

Amstel Hotel brengt jubileumblad uit

Het eerste exemplaar is door general manager Hendrik Bosch overhandigd aan Theresia Vreugdenhil-Wedler. Zij was 42 jaar lang couturier van prinses, later Koningin Beatrix en al 56 jaar gaste van het hotel. Vreugdenhil-Wedler werd in 1999 door koningin Beatrix onderscheiden met het Erekruis in de Huisorde van Oranje.

Het jubileummagazine is een eerbetoon aan het hoofdstedelijke tophotel. Het vertelt de geschiedenis van het Amstel Hotel en de rol die het hotel in de stad inneemt. Het blad is een jaar lang verkrijgbaar in diverse InterContinental Hotels & Resorts.

Vermakelijke anekdotes van vroeger komen voorbij, zoals koningin Wilhelmina die uit beleefheid alle klokken van het hotel liet terugzetten, om een Franse afgezant de indruk te geven dat hij op tijd arriveerde. Daarnaast biedt het blad de lezer een kijkje achter de schermen van het hotel.

Reageer op dit artikel