nieuws

Amstel Hotel in wereldwijde top-100

Hotel

InterContinental Amstel Amsterdam staat in de nieuwste editie van The World’s Best Hotels op plek 90 in de top-100 beste hotels ter wereld. Daarmee is het hotel de enige Nederlandse vermelding op de prestigieuze lijst.

Amstel Hotel in wereldwijde top-100

Wel prijken er nog twee hotels van InterContinental in de top-100: op plaats 55 en 57 in de lijst staan respectievelijk het Willard InterContinental in Washington D.C. en het InterContinental Le Grand in Parijs.

Het Amstel hotel staat al sinds de opening in 1867 bekend als het meest prestigieuze hotel van Nederland.

The World’s Best Hotels is een initiatief van het gerenommeerde Amerikaanse financiële magazine Institutional Investor. Sinds 1980 houdt het blad jaarlijks een verkiezing waarbij een exclusieve groep ‘Senior Financial Executives’ uit ruim dertig landen naar aanleiding van hun eigen ervaringen de beste hotels van de wereld kiest.

De resultaten van deze verkiezing worden elk jaar gepubliceerd in het boek The World’s Best Hotels, een eerbetoon aan de inspanningen van de tophotels van de wereld.

Meer Amstel Hotel berichten:

Reageer op dit artikel