nieuws

Amstel Hotel pakt internationale prijzen

Hotel

Het Amstel Hotel in Amsterdam is door internationale reisprofessionals gekozen tot Netherlands’ Leading Hotel en Netherlands’ Leading Business Hotel. Het Amstel Hotel is tijdens de verkiezing voor de World Travel Awards als enige Benelux-hotel bekroond met twee awards.

Amstel Hotel pakt internationale prijzen

De World Travel Awards 2006 kwamen tot stand na meningen van 167.000 reisprofessionals uit de hele wereld, aangevuld met gegevens van 110.000 reisagenten. De wedstrijd is opgericht in 1993 en staat sindsdien bekend als een toonaangevende prijs in de internationale reiswereld.

De moeder van het Amstel Hotel, InterContinental Hotel & Resorts, is tijdens dezelfde verkiezing uitgeroepen tot World’s Leading Hotel Brand. Het Amstel InterContinental Amsterdam, zoals het tegenwoordig officieel heet, staat sinds de opening in 1867 bekend als een van de mooiste en meest luxueuze hotels van Nederland.

Reageer op dit artikel